Oldal frissítése

23" HP Z Display Z23n G2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" HP Z Display Z23n G2

Csúcsminőségű kép és maximális kényelem

A professzionális 23" HP Z Display Z23n G2 monitor vékony kerete kifinomult designról tanúskodik, emellett a Full HD felbontás rendkívüli képminőséget biztosít. A kijelző IPS technológiát használ, amely segítségével a TN képernyőkkel összehasonlítva jobb színvisszaadás érhető el. Ezenfelül a LED háttérvilágítás alacsony energiafogyasztást eredményez.


A Z Display Z23n G2 monitor legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű színek bármilyen szögből (IPS)
  • Full HD felbontás széles látószöggel
  • Finom színátmenetek
  • Dinamikus kontraszt 10M: 1
  • Válaszidő 5 ms
  • Tükröződésmentes felület fényvisszaverődés elleni védelemmel
  • Állítható magasságú állvány + pivot (90°)
  • Gazdag csatlakozóválaszték (VGA, DP, HDMI)
  • 3 × USB 3.0 

IPS kijelző élethű színekkel

Az IPS technológiával rendelkező képernyő kiváló képminőséget biztosít élénk színekkel és gazdag, dinamikus kontraszttal: 10M: 1. Továbbá, a megjelenített tartalom jól látható a 178° betekintési szögnek köszönhetően, a matt, tükröződésmentes felület pedig kényelmesebbé teszi a monitoron végzett munkát. A színhűséget az integrált kalibrációs rendszer biztosítja, amely 94%-os sRGB lefedettséget eredményez.


Kiváló ergonómia

A rugalmas állványnak köszönhetően egyszerűen beállítható a képernyő magassága, és a pivot segítségével lehetőség van a monitor elforgatására, így ideális megoldás a webfejlesztők számára. A monitor Flicker Free és Low Blue Light technológiákkal rendelkezik, az előbbi hatékonyan kiküszöböli a képernyő villódzását, az utóbbi csökkenti a kék fényt, így maximálisan kíméli a szemet.


Felhasználói kényelem

A képernyő oldalán lévő vékony keret lehetővé teszi, hogy két monitort egymás mellé helyezzél, és egy nagyobb, összefüggő munkaterületethozz létre az egységes látvány megzavarása nélkül. Legyen nagyobb kényelemben részed, nemcsak munka közben, de akkor is, amikor itt a szórakozás ideje A HP Display Assistant segítségével hatékonyan oszthatod meg a képernyőt több forrásból származó tartalom megtekintéséhez, így elegendő egy monitor használata, nem lesz többre szükséged.


Széles csatlakozó-kínálat

A HP Z Display Z23n G2 számos csatlakozóval rendelkezik az asztali számítógéphez vagy laptophoz történő csatlakoztatáshoz. A klasszikus VGA port mellett elérhető a HDMI is, amellyel játékkonzolokat köthetsz össze a monitorral, valamint a modern DisplayPort ideális a csúcskategóriás PC összeállításokhoz. A monitor USB 3.0 elosztóval is rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatod a perifériákat, például pendrive-okat, külső meghajtókat, USB-fülhallgatót, és így tovább.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 23 " (58,42 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Matt

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, VGA
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 3.2
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
VGA 1 ×
USB 3 ×

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Daisy Chain

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 52,1 cm
Magasság 31,17 cm
Mélység 4,33 cm
Tömeg 5,9 kg
VESA felfüggesztés 100×100
Kód:  HPBM1051a7h
Termékszám:  1JS06A4#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05