Oldal frissítése

23" HP Z Display Z23n

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" HP Z Display Z23n

A HP Z-sorozat minden szempontból professzionalizmust sugároz. A minimalista, második generációs IPS panel még több elbűvölő színt hoz életedbe. Pontos megjelenítés jellemzi, sőt 95% -os sRGB színspektrum lefedettséget nyújt. Széles látószögű, színbomlás nélküli képalkotást tesz lehetővé, matt felülete pedig a vakító fénytől óvja a szemet.

legfontosabb jellemzői

  • Széles látószög
  • Optimális szín beállítások
  • Állvány a leginkább kényelmes pozíció kialakításához
  • energiatakarékosság

Megbízhatóság, kényelem és sokoldalúság

A munkaállomások vagy notebookok csatlakoztatására gyakran használt csatlakozók - klasszikus VGA, DisplayPort vagy HDMI - állnak rendelkezésre. Egyetlen monitorhoz több jelforrást is köthetsz, további előnye pedig az USB hub, amelyre gyorsan csatlakoztathatsz gyakran használt perifériákat. Egyszerűen forgatással és pozícionálással beállíthatod az ideális munkakörülményekhez szükséges magasságot. A paraméterek átfogó kombinációja által a sokoldalú monitor a legigényesebb felhasználók számára is ideális.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1051a7
Termékszám:  M2J79A4#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10