Oldal frissítése

23" HP EliteDisplay E232e

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" HP EliteDisplay E232e

Ez a HP EliteDisplay monitor csúcsminőségű IPS megjelenítési technológiával, sokoldalú személyreszabhatósággal a kényelem érdekében, illetve energiatakarékos üzemmel rendelkezik. Ezen tulajdonságainak köszönhetően pedig tökéletes választás mind munkahelyi, mind pedig otthoni használatra. A 23"-es képernyő bőségesen elegendő helyet biztosít számodra, hogy az ablakokat a lehető legmegfelelőbben tudd elrendezni.

Legfontosabb jellemzők

  • Full HD képernyő tükröződsmentes matt felületkezeléssel
  • Dönthető, forgatható, illetve 150 mm-es tartományon belül még a magassága is állítható
  • Pivot
  • Alacsony fogyasztás
  • Környezetbarát

A monitor hozzád alkalmazkodik

Az IPS technológiának köszönhetően a kép még akkor sem veszt a minőségéből, ha széles, akár 178°-o szögből is nézed. Ahhoz, hogy a mindennapos használat során a lehető legnagyobb kényelemre tehess szert, a monitor a tetszésed szerint állítható: dönthető, elforgatható, ráadásul 150 mm-es tartományban még a magassága is állítható. A pivot segítségével pedig ugyanúgy használhatod vertikális helyzetben, mint horizontálisban, plusz még az intelligens kábelvezetésnek köszönhetően végre sikerül megszabadulnod az íróasztalodat övező rendetlenségtől is.

Nagysebességű csatlakoztatás

A munkaállomások vagy épp a laptopok csatlakoztatásáról a széles körben használt klasszikus VGA, illetve a fejlettebb HDMI és DisplayPort gondoskodik, ezáltal pedig több jelforrást is csatlakoztathatsz egyetlen LCD monitorhoz. Hatalmas előnye az USB hub a perifériák nagysebességű csatlakoztatásához. Az ENERGY STAR megjelölés tanúskodik a monitor magasfokú hatásfokáról, amelynek köszönhetően jelentősen lecsökken a fenntartási költsége. Mindehhez pedig még bónuszként itt van az arzénmentes üveg, a higanymentes háttérvilágítás, illetve a csekély halogénjelenlét.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fehér
Kód:  HPBM2005c3
Termékszám:  N3C09AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05