Oldal frissítése

23" Dell S2318H

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" Dell S2318H

Élvezze az éles Full HD képeket és a megbízhatóan élénk színeket, széles megtekintési szöggel. Az IPS technológia révén élethű színeket lát függetlenül attól hol ül. Így ez a monitor felhasználóbarát megoldás amellett, hogy kiváló minőséggel bír. A meglehetősen gyors válaszidejével remekül alkalmas multimédiás alkalmazásokra. Elegáns megjelenése és modern design-ja asztala dekoratív kiegészítőjévé teszi..

Legfontosabb jellemzők

  • Az elegáns monitor minimális vastasgágú kerettel
  • Széles, Full HD felbontás filmekhez, sorozatokhoz stb ...
  • Élénk színek minden szögből (IPS)
  • Beépített hangszórók (2 x 3W)
  • A digitális HDMI-bemenet és hagyományos VGA
  • Környezetbarát és energiahatékony

Le lesz nyűgözve

Minden centiméter a stílus iránti elkötelezettség jegyében lett tervezve. A hajszálvékony keret segítségével kevesebb zavaró hatást tapasztal a több monitorból álló többképernyős megjelenítésében. Beépített hangszórói hozzájárulnak a multimédiás élményhez anélkül, hogy az asztal területéből többet kéne feláldoznia, vagy el kéne rontania a tökéletesen esztétikus összképet.

Szemet gyönyörködtető és egyben védő ComfortView

Ez a monitor nagy előrelátással készült. A ComfortView segítségével a képernyő nem villódzik és csökkenti a kék fény mennyiségét. Ez a két funkció megelőzi a szem idő előtti kifáradását és az ebből eredő fejfájást. A monitor a legújabb környezetvédelmi szabványoknak és szabályozásoknak megfelelően készült, mint amilyen az ENERGY STAR, a TCO, A WEEE, az ErP (EuP) és még mások.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADL23n72
Termékszám:  210-ALPU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20