Oldal frissítése

23" Dell S2316H

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" Dell S2316H

Ezeket a prémium megjelenésű monitorokat otthoni szórakoztatásra tervezték. Az élményt erősíti a Full HD felbontás és elsősorban az IPS technológia. Tapasztald meg a gazdag, pontos és konzisztens színeket, amelyek bármilyen szögből nézve jól fognak mutatni. A beépített 2x3W hangszórók növelik az élményt anélkül, hogy foglalnák a helyet az asztalon.

Legfontosabb jellemzői

  • Az elegáns monitor minimális kerettel
  • Szélesvászon Full HD filmekhez, sorozatokhoz, videó streaminghez
  • Élénk színek minden szögből (IPS)
  • Beépített hangszórók (2 x 3W)
  • Digitális HDMI-bemenet és szabványos VGA
  • Környezetbarát és energiatakarékos

Mint egy asztaldísz

Jelentős előnye a tiszta, elegáns, klasszikus fekete kivitel, amely jól mutat bármilyen otthoni környezetben. Az ultra karcsú keret maximalizálja a kijelzőt anélkül, hogy nagy helyet foglalna maga a monitor. Fém, stabil állványa megkönnyíti a monitor döntését a kívánt látószög elérése érdekében.

Ökológiai kialakítás

A monitor a legújabb környezetvédelmi előírásoknak és szabályozási eszközöknek megfelelően készült. A monitor PowerNap funkcióval rendelkezik, amely csökkenti a képernyő fényerejét, vagy a monitorot alvó üzemmódba kapcsolja, ha azt senki sem használja. A Dell Monitor arzénmentes üvegből és higanymentes LED panelből készült.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 23 " (58,42 cm)
Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADL23n16
Termékszám:  210-AFYX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15