Oldal frissítése

23" Dell P2317H Professional

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" Dell P2317H Professional

A Dell 17 sorozat azoknak a professzionális felhasználóknak készült, akik tökéletes partnerek lesznek a hatékonyság növelésében. Nemcsak prémium szolgálatói támogatást garantál, hanem széles csatlakozási lehetőségeket, beleértve a hasznos négy portos USB hub-ot is. Mindenez egy kecses és tökéletesen ergonomikus vázban, vékony kerettel és minimalista designnal. Ez a monitor nem csupán vállalati ügyfelek számára készült.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi IPS kijelző
  • Minőségi ergonomikus állvány a nagyobb hatékonyság érdekében
  • Az elegáns vékony keret ideális a több monitort igénylő alkalmazásokhoz
  • HDMI 1.4 és DisplayPort 1.2 digitális bemenetek
  • Praktikus, négy portos USB elosztó,a  perifériák csatlakoztatásához
  • a ComfortView technológia villódzásmentes képeket biztosít és minimalizálja a kék fényt

Minőségi kijelző, széles csatlakozási lehetőség

Az egyik legfontosabb szempont a minőségi munkához az IPS panel jó színvisszaadási képessége és széles látószöge, ami 178° vízszintes és függőleges irányban. Szintén szükséges a tükröződésmentes mód a 3H segítségével. Ami a videó forrást illeti, DisplayPort, HDMI és 15 tűs D-Sub csatlakozók állnak rendelkezésre. Ezen kivűl megtalálható még egy négy portos USB hub két kimenettel az alján és kettővel az oldalán. Természetesen a Dell SoundBar AC511 támogatás is elérhető.

A nagyobb hatékonyság kulcsa a jobb ergonómia

A bizonyított, kipróbált állvány teljes pozicionálási képessége minden tengelyen és az intelligens kábelrendezés a panel ütőkártyái. Állítható a magasság 130 mm (357-487 mm), a dőlésszög (-5 ° / + 21 °), a forgatás (+ 45 ° / -45 °), és elforgatható 90 fokkal mindkét irányban. Aki az állvány használata helyett inkább falra szerelné a képernyőt, használhatja a VESA 100 x 100 mm lyukakat a hátsó panelen.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADL23n62
Termékszám:  210-AJEG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05