Oldal frissítése

23" ASUS VX239H-W

4,8 67 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" ASUS VX239H-W

IPS
 

Éles kép

A VX239H-W monitor 16: 9 AH-IPS A + panellel, LED-es háttérvilágítással és széles 178 ° -os látószöggel rendelkezik. Ennek eredményeként a színek nem fognak elhalványulni, ha mindkét oldalról nézzük, és a kép mindig jó lesz.

MHL
 

 

 

Speciális funkciók

Élvezd a mobileszközök tartalmát a nagyobb képernyőn. Az MHL-kompatibilis HDMI portok a teljes HD lejátszók lejátszása mellett képesek jelet kapni mobiltelefonokról vagy táblagépekről, miközben egyszerre töltik fel őket.

 

 

VividPixel
 

Vizuális minőség

A VividPixel technológia javítja kontúrt, élességet és színtelítettséget így az összes képet és videót nagyobb vizuális élménnyel nézhetik a felhasználók.

ASUS VX239H-W
 

 

Kiváló minőségű kép az elegáns, keret nélküli kialakításban

Vékonyság, elegancia, kifinomultság. Így tudod összefoglalni az ASUS egyedülálló megjelenését. Csak 14,5 mm vastagsággal nem sok helyet foglalhat az íróasztalon, és egy 0,8 mm-es vékony képkocka csak arra hív fel, hogy egymás mellett több monitort használj. A napsütés által inspirált szilárd és stabil bázis emellett egyedülálló érintést kölcsönöz a munkahelynek, miközben szilárdan tartja a monitort.


Széles csatlakozási lehetőségek

A VX239H-W széles körű csatlakozási lehetőségeket kínál, köztük két HDMI / MHL portot és egy D-sub csatlakozót. A monitor csatlakoztatható Full HD Blu-ray lejátszókhoz és sok más nagyfelbontású videolejátszóhoz is, például DVD-lejátszókhoz és set-top boxokhoz.

Ez a darab beépített sztereó hangszórókkal van felszerelve, és a szórakozási lehetőségek nem ismerik a határokat.

 

.

porty na zadní straně
 

ASUS Smart Contrast Ratio
 

 

Szürreális kontraszt

Az ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) köszönhetően a VX239H monitor 80 000 000: 1 kontrasztarányt és 250 cd / m2 fényerőt biztosít. Ez a technológia növeli a kontrasztot és a kijelző élességét a háttérvilágítás intenzitásának beállításával, hogy elérje a legsötétebb fekete és a legkönnyebb fehér színt. Az eredmény egy tökéletesen hű kijelző.

 

Splendid
 

 

 

Könnyű optimalizálás

Az Asus modell magában foglalja a sajátos Splendid Video Intelligence technológiát is, amely optimalizálja a grafikus teljesítményt és a képminőséget a színek, a fényerő, a kontraszt és az élesség javításával. Egyetlen gomb segítségével 6 üzemmód közül választhatsz (Tájkép, Színház, Játék, Éjszakai jelenet, sRGB és Standard).

 

 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fehér
Kód:  WA034l9
Termékszám:  90LM00F2-B01470
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20