Oldal frissítése

23" ASUS VX239H

4,6 49 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" ASUS VX239H

Proměňte váš pracovní stůl v místo plné elegance, krásy, špičkových technologií a kvalitního zvuku s novým monitorem ASUS VX239H v černém provedení. Tato luxusní řada se řídí heslem: fantazii se meze nekladou. Tökéletesen feldolgozott test hozzáteszi superior AH-IPS + panel szinte nulla keret vastagsága, sztereó hangszórók és a képesség, hogy csatlakoztassa a mobil eszközök a HDMI csatlakozón keresztül, a standard MHL (Mobile High-Definition Link).
 


Kifinomult és elegáns


Karcsúság, elegancia, kifinomultság. Így, hogy összefoglalja egyedi megjelenés ASUS monitor.

A vastagsága mindössze 14,5 mm az asztal nem foglal sok helyet, és kijelzőt egy vékony keret 0,8 mm meghívja Önt, hogy több monitor egymás mellett. 

Szilárd és stabil alappal ihlette napóra, valamint, hogy a webhely egyedi vonást, miközben szilárdan tartja a monitort.

Részletes AH-IPS technológia panel

Monitor eleganciáját a felső kijelző panel AH-IPS A + nagy felbontású FullHD. Oproti klasickému IPS přináší dokonalejší barvy a menší nároky na energie.

Kombinálva hatékony LED háttérvilágítás és a monitor fogyasztása nagyon alacsony, és a pénztárca is biztonságban.

Hála fejlettebb AH-IPS panel, a látószögek, akár 178 ° / 178 °, és akkor nem fog hiányozni a szépség, a kép még oldalnézetben.

Mindig a legjobb képminőség


Technology ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) szabályozza a kijelző kontrasztját a jeleneteket, hogy az eredmény helyes túlexponált vagy színes nélkül sötét foltok tökéletes sötétség fekete és fehér ragyogását.

Mobiltelefonról közvetlen ellenőrzését


Élvezze az Ön mobil eszközök nagyobb képernyőn. Egy pár HDMI port támogatja MHL szabvány csak játszhat FullHD játékos kap jeleket mobiltelefonon vagy táblagépen, és mégis is költséget egyszerre. Akkor így közvetlenül a képernyőn játszani a kedvenc játékot, filmet nézni, vagy az interneten. 


 

Teljesítmény optimalizálása és minőség

A modell Asus is lehet egy saját technológia Splendid Video Intelligence technológia optimalizálja videó teljesítmény és a képminőség fokozásával szín, fényerő, kontraszt és élesség. Egy gyorsbillentyű kiválaszthatja a 6 előre beállított videó mód (Tájkép, Színház, Játék, Éjszakai, sRGB és normál).


Mindig a legjobb képminőség

Technologie VividPixel zlepšuje obrysy, ostrost a sytost barev veškerých zobrazovaných obrázků i videí, aby si uživatelé mohli vychutnat vizuální zážitek té nejvyšší kvality.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA034l8
Termékszám:  90LM00F3-B01170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05