Oldal frissítése

23 "AOC p2370Sh

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23 "AOC p2370Sh

Ízléssel kovácsolt AOC LCD panel, átlós 23 "jelenik meg a népszerű szélesképernyős Full HD felbontású, így ideális jelölt élvezheti a multimédiás szórakoztató mindenféle, de megbízhatóan szolgálják feladatokat. Ez használ modern W-LED háttérvilágítás, ami elérte a mélyebb fekete szint és magas dinamikus kontrasztarány (20.000.000: 1) készítéséhez tökéletes különböző árnyalatai. Megmunkálására célokra és interaktív beszélgetések képes oszlik a képernyő külön panel (monitor +), úgy, hogy a terület használható hatékonyabban.
Az előnye, mint a korábbi modellek továbbfejlesztett látószög - elérve értéke 178 ° vízszintesen és függőlegesen 178 °. Mindezek ellenére kiemelkedő teljesítményt monitor büszkélkedhet fogyasztás jellemzően összegű kevesebb, mint 20 W.Hála hogy megfeleljen az energetikai szabvány Energy Star 6.0. Csatlakozni a számítógéphez állnak DVI-D, VGA és HDMI.A fényerő együtt kontraszt és egyéb jellemzőit a képernyőn lehet beállítani egy egyszerű nyomógomb interfész monitor.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK217c3
Termékszám:  p2370Sh

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20