Oldal frissítése

23" AOC i2381fh

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" AOC i2381fh

Ez a 23"-os monitor kiváló kiegészítője lesz otthoni vagy irodai számítógépednek. Mivel fejlett IPS képalkotó technológiát használ, kiváló színvisszaadással és Full HD felbontással büszkélkedhet. Válaszideje kimagaslóan gyors, mindössze 4 másodperc, amely tökéletessé teszi olyan filmek nézésére, amelyben gyakoriak a jelenet váltások, vagy akció játékokhoz. Az AOC i2381FH kivitelezése is kiemelkedő. Letisztult design-ja nagyon elegáns, vékony kialakítása nem foglal el sok helyet az íróasztalon.

Legfontosabb jellemzői

  • 23"-os monitor Full HD felbontással az egyenletes és részletes képmegjelenítés érdekében
  • Gyors válaszidő, amely alkalmas a gyakori jelenet váltásokhoz
  • Letisztult és vékony design
  • HDMI és D-Sub
  • Flicker-free (Villódzásmentes) technológia, amely csökkenti a szem terhelését
  • Kontrasztarány 1000: 1
  • Dinamikus kontrasztarány 50M: 1

Minden helyzetre felkészülve

Képalkotó teljesítménye legalább annyira lenyűgöző, mint a kinézete. Az AH-IPS panel minden szögből kiváló láthatóságot biztosít. A monitor beépített HDMI csatlakozóval és egy analóg VGA csatlakozóval is fel van szerelve. Ezáltal a monitor kompatibilis a legtöbb jelenlegi eszközzel, így könnyen csatlakoztathatod például játékkonzolod. A monitor hosszan tartó használata esetén biztosan értékelni fogod a Flicker-free technológiát, amely megszünteti a képernyő villogását és optimalizálja a fényerőt, így csökkenti szemeid terhelését.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK217e
Termékszám:  I2381FH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15