Oldal frissítése

23" AOC i2375pqu

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" AOC i2375pqu


Sokoldalú monitort keresel a munkához és a szórakozáshoz? Ha igen, akkor nem kell tovább keresned. Az AOC megalkotta ezt a vékony, 23"-os monitort, amely full HD felbontásban jeleníti meg a képeket, és a valósághű színmegjelenítés és széles látószög miatt sem kell aggódnod. A monitor a legjobb IPS panellel van felszerelve, látószöge a maximális, 178 fokos, a valósághű képmegjelenítést pedig a 16.7 millió képponttal éri el. A gamerek kedvéért a monitor fejlesztői - az IPS panel ellenére is - 5 másodperces GTG válaszidőt tudtak elérni. A FlickerFree technológia megakadályozza a képernyő villódzását, így kíméli a szemet. A mindennapi hangélményekért pedig bizonyára értékelni fogod az egy pár 2W-os hangszórót. 


Intelligens tervezés

Az AOC i2375pqu LED monitort úgy tervezték, hogy minden igényt kielégítsen. A monitor 165°-ban elforgatható, 25°-ban dönthető és függőlegesen elfordítható (pivot). A hátoldalán levő 100x100 mm-es VESA adapterrel szükség esetén falra is szerelhető. Ami a készülék csatlakoztathatóságát illeti, a monitor négy USB csatlakozóval, egy HDMI-vel, egy DVI-vel, egy D-Subbal és egy DisplayPorttal van felszerelve..

AOC i2375pqu - LED monitor s funkcí pivot

Legfontosabb jellemzők

  • Praktikus 23"-os monitor
  • Számos fejlett technológa
  • Két darab 2W-os hangszóró
  • Falra szerelhető
  • Elegáns, vékony kialakítás
AOC i2375pqu - značkový výrobce počítačové techniky

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK217d5
Termékszám:  I2375PQU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15