Oldal frissítése

23.8" Lenovo ThinkVision X24 Pro fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23.8" Lenovo ThinkVision X24 Pro fekete

Eme minőségi, gyönyörű dizájnnal rendelkező monitor asztalod ékessége lesz. Megfelel elvárásaidnak, legyél akár profi, akár átlag felhasználó. A 23,8"-es képernyőnek köszönhetően egyszerűen dolgozhatsz egyszerre több nyitott ablakkal is. A megbízható LED hátsó megvilágításos IPS panel Full HD (1920x1080) felbontással, valósághű színekkel és magas kontraszt aránnyal rendelkezik. A képernyő minden irányból nézve tökéletes képet nyújt. 

Legfontosabb jellemzők

  • Gyönyörű Full HD felbontás
  • IPS kijelző technológia
  • Nagy kijelző
  • Exkluzív dizájn
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Maximálisan környezetbarát
  • 3D webcam
  • Minőségű hangszórók
  • USB 3.0 port

Több egy egyszerű képernyőnél

A monitor egy stílusos, 5 fokban előre, valamint 22 fokban hátra hajtható állványra van felszerelve. A számítógéphez DisplayPort segítségével lehet csatlakoztatni. Váratlan meglepetés, amit keresve sem találhatsz meg a legtöbb átlagos monitornál a 3D kamera, az USB 3.0 kis elektromos eszközök töltéséhez, valamint az erőteljes hangszórókkal felszerelt panel, amely bársonyos hangot árasztanak magukból.

Védd a környezetet

A monitor tökéletes kiegészítője bármelyik számítógépnek, használd akár egyedül, vagy második monitorként laptopodhoz. Soha nem fogsz csalódni benne. Hab a tortán, hogy minden extrája mellé még számos tanúsítvánnyal igazolhatóan környezetbarát is. Ilyen például az Energy Star 6.0, TCO Display 7.0, TCO Edge Display 2.0, EPEAT Gold, csak hogy néhányat említsünk. Ennek köszönhetően energiafogyasztása alacsony, csak úgy, mint hatása a környezetre.  

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Webkamera

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e5v
Termékszám:  60E4ECT1EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20