Oldal frissítése

23.8" Lenovo ThinkVision T2424p fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23.8" Lenovo ThinkVision T2424p fekete

Minőségi monitor letisztult design nagyban eltávolítani az asztalon. Ez lesz egy nagyszerű eszköz a szakemberek, hanem a hétköznapi felhasználók számára. Mivel a nagy átlója 23,8 "megfelelő helyet kínál a hatékony munka több ablak egyszerre. Részletes IPS panel, LED háttérvilágítással egy finom Full HD (1920 x 1080) felbontású és pontos színes kijelzők, nagy kontraszt. Továbbá, élvezze képet a képernyőn minden oldalról látószögek, akár 178 fokos vízszintes és függőleges irányban.

Legfontosabb jellemzők

  • Finom Full HD
  • Modern képalkotó technológia IPS
  • Állítható állvány pivot funkció
  • Gazdag kapcsolati Gear
  • Alacsony fogyasztás

Szabhatja meg annak

Vidám állvány állítható az Ön igényei szerint. Döntse meg a monitor saját lehet tenni 5 ° előre és 30 ° hátrafelé. Természetesen a függőleges elmozdulás és pivot technológia is figyelemmel kíséri az egész 90 ° -kal elforgatja. Az elülső talál gombokkal állítsa be a fényerőt, kontrasztot és így tovább.

Gazdag kapcsolati Gear

A monitor csatlakoztatható a számítógéphez port, HDMI 1.4 és DisplayPort modern. Ott van még a klasszikus VGA (D-Sub), és kérjük, még a jelenléte négy könnyen elérhető USB 3.0 csatlakozó.

Védi a környezetet

Monitor a tökéletes kiegészítője bármilyen számítógépen. Függetlenül attól, hogy azt a fő megjelenítő eszköz vagy egy második monitort a laptop, akkor soha nem okoz csalódást.Minőségi monitor aggályos a környezet számos minősítések. Ezek közé tartozik az Energy Star 6.0, TCO Display 6.0, TCO Edge-Display 2.0, EPEAT Gold és még sokan mások. Az eredmény az alacsony energiafogyasztás minimális hatással van a környezetre.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e5o1
Termékszám:  60F7MAT1EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15