Oldal frissítése

23.8" Dell U2417HA UltraSharp

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23.8" Dell U2417HA UltraSharp

Gyönyörködjön nézi a pontos színt és egy extra-keskeny keretes mind a négy oldalán. IPS panel, a hagyományos TN kijelző pontosabb színeket. Ez nyomon ezt mind közvetlenül, mind büszkélkedik elérhető kalibrálási jelentésben. Monitor byl při výrobě kalibrován, aby bylo zaručeno 99% pokrytí prostoru sRGB při hodnotě deltaE < 2. To je jasný příslib obrazu té nejlepší jakosti. Ezen túlmenően, az IPS panel szín látható marad az azonos minőségű széles látószög, így megnézi az állomáson lenyűgöző képeket nem számít, hogy hol van a következő.

legfontosabb jellemzői

  • Superior kijelző jellemzői és tervezése
  • Pontosabb színvisszaadást IPS (kalibrált 99% sRGB amikor deltametrin <2)
  • A színek továbbra is összhangban minden szögből
  • Tökéletes összeszereléséhez több monitor (felni és elsősorban 5,3 mm és 8,3 mm-rel)
  • A rugalmas kar mellékletet az asztalon egy tökéletes hely és esztétikai kábelek
  • Modern felület használatára vonatkozó képminőség (DP MDP és HDMI támogatással MHL)
  • Kényelmes, nagy sebességű perifériákat (USB 3.0 4-Port Hub)

maximalizálása észlelés

Dell monitorok választás, különösen a szakemberek, akik gyakran több képernyőt használ egymás mellett, és talán még a fent őket, hogy volt egy hatalmas asztalon. Ez az, amiért a szélén minimalizálni, hogy egy néhány milliméter. Bevonása a fő alsó része, amely a legszélesebb. Így, ebben az esetben az alsó széle csak 8,3 mm! Ez biztosítja, gyakorlatilag zavartalan kilátás monitorok közötti.

nyújtható

További előnyös tulajdonságai is kiemelte, hogy a monitor lehet helyezni az ideális helyzetben az Ön számára. Lze ho libovolně zvednout, snížit, naklonit či natočit, a dosáhnout tak maximálního pohodlí při sledování. Ha sok időt töltenek a weboldalon, vagy a dokumentumok értékelik Pivot hatékonyabb felhasználása a megjelenítési területet.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Szürke
Kód:  ADL24s28
Termékszám:  210-AHXQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15