Oldal frissítése

23,8" Dell P2419HC Professional

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23,8" Dell P2419HC Professional


A 23,8"-es Dell P2419HC Professional LCD monitor egy tökéletes választás az asztalodra. Csatlakoztasd a készülékeidet a monitorba épített ultramodern USB-C csatlakozóval, amely tökéletes adat-, video- és audioátvitelt biztosít. A monitor képaránya 16:9, illetve a képmegjelenítés alapja az LCD LED technológia, amely kiváló képminőséget és széles látószöget kínál. A tükröződésmentes képernyő nem tükrözi vissza a beeső fénysugarakat. A monitor 1920 x 1080 képpontos felbontással rendelkezik. A 8 ms-os válaszidő elég gyors a kényelmes munkához és a videomegtekintéshez. A 250 cd/m2-es maximális fényerő nem okoz csalódást a normál tevékenységek során. A PC-hez való csatlakoztatáshoz használhatod a HDMI 1.4 vagy régebbi, a DisplayPort(In) és a DisplayPort(Out), valamint az USB-C csatlakozót.


A Dell P2419HC Professional monitor legfontosabb jellemzői

  • 23,8"-es panel
  • 1920 × 1080 képpontos felbontás
  • LCD LED megjelenítési technológián alapul
  • A tükröződésmentes felületű panel kiválóan olvasható
  • 8 ms-os válaszidő
  • Maximális fényerő: 250 cd/m2
  • Hasznos USB-C port a különféle eszközök csatlakoztatásához

Vékony és hatékony monitor

Az LCD monitor vékony kerete és alapja gyakorlatilag nem foglal helyet, így nagyobb aktív munkaterületet hagy az asztalon. A szélesvásznú IPS megtekintési technológiának köszönhetően minden szögből élénk színeket láthatsz.

Az eszközök gyorsan csatlakoztathatók

Csatlakoztasd a monitort egy modern USB-C kábellel egy másik monitorhoz vagy egyéb eszközökhöz és élvezd a példátlan sebességet. Most megtudhatod, milyen hatékony lehet a munka. Ehhez a monitor ultravékony kerete is hozzájárul, valamint a szemek átmenete az eszközök között tökéletesen folyamatos és sima lesz.


Dell P2419HC Professional

Munkához tervezték

Kábelek nélkül

Oldd meg egyszer és mindenkorra a kusza kábelekkel kapcsolatos problémákat. A modern, továbbfejlesztett kialakítás lehetővé teszi a kábelek közvetlen elrejtését a monitor szerkezetébe, így soha többé nem kell ide-oda igazgatnod őket az asztalodon. Ezáltal a monitor sima és tiszta megjelenésű marad.

Dell P2419HC Professional

A kényelmes megtekintés érdekében

Kíméletes a szemekhez

A TUV tanúsítvánnyal bíró monitor ComfortView funkcióval rendelkezik, amely megakadályozza a monitor villogását és csökkenti a kék fény kibocsátását. Ez még akkor is védi a szemeidet, ha hosszú ideig nézed a képernyőt.

Dell P2419HC Professional

Minden irányban rugalmas

A kényelem az első helyen áll

A monitort pontosan testreszabhatod az igényeid szerint - elforgathatod, megdöntheted, beállíthatod a magasságát, sőt még a falra is felszerelheted. Mindezt úgy, ahogyan a legjobban megfelel számodra. Ennek hála kényelmesen összpontosíthatsz a munkádra.


A monitor felszereltsége és felépítése

Az állványon kívül a monitort a falra is felszerelheted egy VESA tartóval. A maximális kényelem érdekében a monitor USB hubként is használható. Az USB-C porton keresztüli csatlakoztathatóság tökéletes. Biztosan hasznát veszed majd az USB Upstream és az USB kimeneti portnak. A 23,8"-es Dell P2419HC Professional monitor 1.4-es és korábbi verziókkal kompatibilis HDMI, illetve DisplayPort(In) és DisplayPort(Out) csatlakozókat is kínál.


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Next Business Day (NBD) szolgáltatás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 23,8 " (60,45 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Matt

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, USB-C, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
HDMI 1 ×
DisplayPort 2 ×
USB-C 1 ×
USB 4 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Maximális Power Delivery teljesítmény 65 W

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 53,78 cm
Magasság 35,61 cm
Mélység 16,6 cm
Tömeg 3,52 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Energiacímke 2021

Kód:  ADL24p30a
Termékszám:  210-AQGQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20