Oldal frissítése

23,8 "AOC i2470Swq

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23,8 "AOC i2470Swq

LCD 23.8 "-os monitor származó AOC vonzó fekete kivitelben strukturált örömmel kedvező áron, továbbá az általános irodai munka, és használja azt a filmnézés és a játék. Full HD képernyő LED-es háttérvilágítással barátságos, gyors válaszidő 6 ms GTG és alacsony fogyasztás, az egyik fő előnye a panel. A vásárlás iroda is beszél aljzat Kensington biztonsági zár, és a képesség, hogy oszlik a képernyő külön panel (monitor +).
Mivel minden panel IPS mátrix kiváló látószög 178 ° / 178 °, reális színvisszaadást és kiváló kontraszt 1000: 1 (dinamikus akár 20.000.000: 1). Csatlakozni a számítógéphez állnak HDMI és VGA (D-Sub) és az egyre népszerűbb DisplayPort, amelynek célja a tömörítetlen jel. Fényerő 250 cd / m2, amelyek együtt a kontraszt és egyéb jellemzőit a képernyőn lehet beállítani egy egyszerű nyomógomb interfész monitor.
Az megvásárolta ezt a monitor veszel környezetbarát berendezés, amely pénzt takarít meg, mert a ruhák kihívást a bizonyítványok a fenntartható fejlődés, mint például az Energy Star 6.0, TCO 6.0 és EPEAT Gold. Szintén szállít egy szép design, megfelelő az otthoni és az irodai környezet. A monitor is ideális falra vagy állványra, köszönhetően a VESA szabvány 100mm.
Kód:  WK219a
Termékszám:  i2470Swq

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15