Oldal frissítése

24" Acer K242HYLbid

4,4 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer K242HYLbid

Full HD

Full HD felbontás

Az extrém éles kijelzőn még inkább elmerülhetsz a filmek és játékok cselekményében, miközben a kép dinamikus fényerő mellett jelenik meg. A K242HYLbid monitorral rendkívül éles vizuális hatást élhetsz át, miközben belépsz a Full HD színes világába.

IPS panel

Megfelelően széles betekintési szög

Az Acer K242HYLbid monitor kiemelkedő képminőséget kínál széles betekintési szög mellett. Az In-Plane Switching (IPS) technológiának köszönhetően a képernyő a 178°-os betekintési szög teljes ívén színhű marad. Mivel minden jól látható bármilyen szögből, nyugodtan megoszthatod multimédiás tartalmaidat másokkal, anélkül, hogy a kép szürkeárnyalatossá invertálódna vagy a színek torzulnának.

DVI, VGA a HDMI

Hasznos csatlakoztatási lehetőségek

Ez a prémium monitor számos csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik, mint például DVI, VGA és HDMI. Kizárólag rajtad áll, hogyan használod Acer K242HYLbid monitorodat.

Acer ComfyView

Tükröződés nélkül

Az Acer ComfyView technológiája segít csökkenteni a szem fáradtságát, valamint a visszatükröződéseket, hogy a monitor előtt töltött idő kényelmesebb legyen. Akár egy sötétített szobában használod, akár közvetlenül a hátad mögül süt be a nap, az nem fog visszatükröződni a K242HYLbid monitorról.

Vysoký kontrast

Magas kontraszt

A nagyszerű látvány most még jobb az Adaptive Contrast Management (ACM) technológia által biztosított kivételes színeknek köszönhetően, amely kristálytiszta képet és elképesztően magas, 100 millió:1 kontrasztarányt kínál.

Ekologicky úsporný model

Környezetbarát

Az Acer higanymentes monitorjaihoz PCD (post-consumer-recycled), azaz újrahasznosított ABS műanyagot és csomagolóanyagot alkalmaz. A fehér LED háttérvilágításnak köszönhetően energiatakarékos módon biztosít kiváló fényerőt.

Kód:  WO092r4c
Termékszám:  UM.QX2EE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20