Oldal frissítése

23.6" ASUS VN247HA

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23.6" ASUS VN247HA

Az Asus VN247HA LED monitor kitűnő képi paramétereket nyújt, melyek remek multimédia élményt tesznek lehetővé, széleskörű csatlakoztathatósággal. Hála a LED-es megvilágításnak, a monitor hihetetlenül magas és dinamikus kontrasztaránnyal bír, amely pontosabban 80milló az egyhez. Az 5ms válaszidő, Full HD kép, ind kiváló perifériává teszik ezt a monitort játékok és filmek számára

Funkciók mindenkinek


Exkluzív ASUS QuickFit funkció van beépítve a monitorba, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználó valós méretben tekintsen meg dokumentumokat és képeket. A funkció segítségével aktiválható egy gombot a képernyőn, és használja, mint a sablon pontos megtekintés és szerkesztés fotókat. Jelen vannak a legfontosabb funkciók SPLENDID Video hat mód és még sokan mások, amelyek a képminőséget és kényelmes használatot biztosít.
 

PC-hez és konzolhoz


A monitor egy tökéletes külsejű fekete vázhoz van rögzítve, melynek álványa hajlítható, dönthető. A jelforrás csatlakoztatására egy hagyományos BGA csatlakozó és 2 modern HDMI csatlakozó áll rendelkezésre. Ha szeretne, a HDMI kábelen is küldhet hangot a monitorba, de ezen kívül rendelkezésre áll még a fejhallgató kimenet a beépített hangszórókon. Ha különböző felületekbe szeretne hangot vinni, arra külön audio bement van.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA034l9b
Termékszám:  90LMGF101T02271C-
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15