Oldal frissítése

23,6 "AOC U2477PWQ

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23,6 "AOC U2477PWQ

Modern monitor AOC teljesíti az összes elvárásainak. Ez nagyszerűen átlós 23,6 "nagy 4K felbontású és kiváló színvisszaadást. Monitor részesült a használt PLS technológiával, ami széles spektrumát a színek, széles látószöget és mindössze 4 ms válasz. Ugyanilyen jó ez is a fényerőt és a kontrasztot, amely megvalósítja a dinamikus aránya 50M: 1. A háttérvilágítás felelős LED technológia, amely nemcsak biztosítja az egyenletes háttérvilágítás, hanem menteni a pénztárca. Gyakori olvasás és szerkesztése dokumentumokat, értékelni fogja a funkció Pivot - Pivot.

legfontosabb jellemzői

  • Gazdaságos Energy Star tanúsítvánnyal és EPEAT 6
  • Egy nagyon finom kép felbontása 3840 × 2160
  • Magas színvisszaadás
  • elegáns megjelenés
  • pivot funkció

csatlakoztasson semmit

A monitor is jön dugó oldalra találunk széles rengeteg csatlakozók, beleértve a legújabb HDMI 2.0, Display Port, vagy bizonyított DVI és D-Sub. A monitor is fel van szerelve MHL technológia, amely használható egyszerű kapcsolat a mobil eszközök.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK216n
Termékszám:  U2477PWQ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15