Oldal frissítése

28" LG 28MT42VF

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

28" LG 28MT42VF

Élvezz különféle multimédiás tartalmakat az LG TV monitorral, legyen szó bármilyen forrásról. Az LG 28MT42VF DVB-S2/C/T2 H.265/HEVC tunerrel rendelkező készüléket hagyományos tévéként vagy PC monitorként is kihasználhatod. A rendkívüli színvisszaadásról a modern LED háttérvilágítás gondoskodik. A magas színvonalú, LED háttérvilágítással ellátott VA panel élethű színeket és kellemesen széles betekintési szöget kínál. Így minden helyzetben gyönyörű képre számíthatsz. A film üzemmód segítségével megteremtheted a megfelelő hangulatot, és kiváló képi részletgazdagságot érhetsz el, ugyanakkor a játék üzemmód a gyors válaszidőre koncentrál.

Az LG 28MT42VF monitor legfontosabb jellemzői

  • VA panel a színek élethű megjelenítéséhez
  • Állandó képminőség, függetlenül a betekintési szögtől
  • Eszközök széles skáláját csatlakoztathatod
  • DVB-S2/C/T2/H.265/HEVC tuner
  • Gaming és filmnézés üzemmód
  • Hangos sztereó hangszórók (2 × 5 W)

PC monitor és TV egyben

A tökéletes televíziós élmény érdekében az LG 28MT42VF készülék beépített, 2 × 5 W teljesítményű sztereó hangszórókkal rendelkezik, így nincs szükség továbbiak vásárlására. Számos bemeneti interfész áll rendelkezésre, úgymint digitális HDMI játékkonzol vagy PC csatlakoztatásához. Az USB portnak köszönhetően pedig egyszerűen játszhatod le a népszerű, kasszasiker filmeket. A monitor kecses ívei elegáns hatást keltenek.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1366 × 768

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1id1
Termékszám:  28MT42VF-PZ.AEUQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20