Oldal frissítése

22" Sharp LC-22CFE4011

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

22" Sharp LC-22CFE4011

Moderní a funkcemi nabitý LED televizor s tenkým designem si vás velmi rychle získá svým bezchybným obrazem, vyváženým poměrem barev a kontrastem. Átlós 56 cm felbontással FullHD (1920 x 1080 pixel) megjeleníti mindent finom részleteket és szépen 100Hz technológia teszi a képet. Akkor várom, hogy egy sima kép, amikor nézi a kedvenc sorozatok és filmek. A energiaosztályú TV nagyon gazdaságos, és mentse el a pénzt a villamos energia.

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns és modern design
  • FullHD felbontás
  • Energia osztály
  • Támogatás szabványos VESA
  • térhatású hangzás

Antenna és kábel

TV része egy pár digitális tunerek, hogy megkapja a digitális DVB-T2 és DVB-C kábel adásokat. Nem hiányzik érettebb támogatás támogatás HEVC kódoló / H.265. A módosított CI + nyílás fizetett kártyák. Csatlakoztatásához külső forrásokból nagyfelbontású televízió akkor tartalmaz egy pár HDMI. Is lehet egy USB port közvetlen lejátszása tartalom (képek, videók és zene). Azt is lehetővé teszi a feltöltés tartalom vagy pendrive-on vagy hordozható merevlemezek, így kedvenc filmjeit vagy sorozat nem menekülhet. 

VESA

A zene egy régi pár hangszóró összteljesítménye 6 W. Hála DTS TruSurround technológia, akkor lehet csodálkozni térhatású hangot, hogy felhívja a még több akcióba. A haladó felhasználók számára az a képesség, hogy felmászik a TV a falon, köszönhetően a VESA szabványnak. Modern design egészíti ki a nagyon vékony keret, ami kiemeli az elegáns design. Kényeztesse magát minőség elfogadható áron.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 22 " (55,88 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 51 cm
Magasság 35,5 cm
Mélység 14 cm
Magasság talp nélkül 31,4 cm
Mélység talp nélkül 5,3 cm
Tömeg 4,8 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS908a12e
Termékszám:  LC-22CFE4011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15