Oldal frissítése

22" NEC MultiSync LED EA223WM fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

22" NEC MultiSync LED EA223WM fekete

Ez a NEC MultiSync EA223WM TN monitor csúcsminőségű TN megjelenítési technológiával, illetve modern és gazdaságos LED háttérvilágítással rendelkezik. Tökéletes minőségben adja vissza a színek világát, beleértve a színátmeneteket is. A flexibilis állvány a maga pivot funkciójával mindenki elvárásait teljesíti. Az alacsony fogyasztás és a Full HD felbontás (1680 x 1050) szinte már természetesnek számít. Tökéletes monitor filmek és egyéb multimédiás tartalmak nézéséhez. A 170°-os horizontális és a 160°-os vertikális látószögeivel senkinek nem fog csalódást okozni, a nagyszerű válaszidejének köszönhetően pedig ez a modern játékok játszásához vagy a legdinamikusabb jelenetek nézéséhez is ideálisnak bizonyul.

Bármilyen csatlakoztatási interfészt is válassz, a monitor mindig és mindenre készen fog állni a DisplayPort, a DVI és a VGA csatlakozóknak köszönhetően. Biztosan jól jönnek majd a könnyedén hozzáférhető USB portok is, illetve a fejhallgató kimenet. A beépített 2 db 1 W-os hangszórók jóvoltából kellemes hangélménynben lehet részed.
 



Energiatakarékos


A monitor tele lett pakolva a modern technika minden vívmányával, ám ennek ellenére, mégis spórol az energiával. A környező megvilágítás érzékelője automatikusan beállítja a képernyő fényerejét, a Human Sensing pedig a felhasználó jelenlétének hiányára reagálva automatikusan átvált alvó üzemmódba. Amint peidg újra a monitor elé ül, az már be is kapcsolt.



Ergonómiából ötös

A kemény munkához nemcsak a nagyszerű képminőség az elengedhetetlen, hanem a maximálisan flexibilis ergonómia is. Épp ezért van lehetőség ennél a NEC monitornál magasságállításra, döntésre, illetve horizontális és vertikális (pivot) elforgatásra. Ebből kifolyólag aztán a monitor nézése, illetve a munka rajta még hosszabb ideig tartó igénybevétel után is kényelmes marad. A modern designja a szokatlanul keskeny kerettel rengeteg helyet megspórol az íróasztalon, ezáltal pedig a munkakörnyezeted üdébb és kompaktabb benyomást fog kelteni.


Műszaki adatok:
képernyőn:
Pixelméret: 0,282 mm
Képarány: 16:10
Kontraszt: 1000:1
Dynamic Contrast Ratio: 25000:1
Látószög (vízszintes/függőleges): 170°/160°
Fényesség: 250 cd/m2
Színek száma: 16,7 millió
Csatlakozók:
1x DisplayPort
1x DVI-D
1x VGA 15 tűs D-Sub
1x 3,5 mm-es audio kimenet
4x USB
Állvány:
Döntés: -5 és 30°
Forgatás: -170 és 170° jobbra/balra
Pivot 90 fok (pivot)
Magasságállítás: 130 mm
Speciális jellemzők:
Human Sensing, automatikus beállítás, Control Sync DW Mode, Eco Mode
Intelligent Power Managment, színhőmérséklet ellenőrzés, időzítős kikapcsolás
USB hub
Beépített hangszórók (2x 1W)
Tanúsítvány:
EPEAT Gold, CE, TÜV GS, TÜV/Ergonomics, ISO 9241-307 Klasse 1, TCO 5.2, Energy Star 5.0

Standard kiegészítők:
Használati útmutató, (VGA-VGA a DVI-D - DVI-D), USB kábel, Control Sync kábel

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1680 × 1050

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN273k1
Termékszám:  60003294
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10