Oldal frissítése

22" Lenovo ThinkVision T2254 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

22" Lenovo ThinkVision T2254 fekete

Ez a kiváló minőségű, elegáns megjelenésű monitor íróasztalod központi darabja lesz. A nagy méretű 22" képernyőn elegendő hely van ahhoz, hogy egy időben több ablakkal is dolgozhass. A LED háttérvilágítású 16:10 képarányú LCD panel 1680 x 1050 pixeles felbontásban gyönyörű színeket jelenít meg megfelelő élességgel.

Testre szabhatod

A monitor talpazatát igényeid szerint állíthatod be. A monitort 5 fokban döntheted előre, 30 fokban hátra. Magasságát 110 mm-rel megemelheted, és az előlapi gombok segítségével szabályozhatod a fényerőt, a kontrasztot és a többi jellemzőt.

Környezetbarát

A monitor tökéletes kiegészítője bármilyen számítógépnek. Függetlenül attól, hogy fő megjelenítő eszközként vagy egy második monitorként használod, soha nem okoz csalódást. A monitor egész sor környezettudatossággal kapcsolatos tanúsítvánnyal is büszkélkedik (Energy Star 6.0, TCO Display 6.0, TCO Edge-Display 2.0, EPEAT Gold és még sok más). Ennek eredménye az alacsony energiafogyasztás, és a minimális környezeti hatás.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1680 × 1050

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e3m2
Termékszám:  60F6HAT1EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20