Oldal frissítése

22" ELO 2201L iTouch+

Kiegészítők a termékhez

22" ELO 2201L iTouch+

Az ELO 2201L érintőképernyős monitor Full HD felbontásssal (1080p), költséghatékony megoldással van kialakítva, amely megfelel interaktív videó lejátszásához, irodai munkához vagy mint intuitív önkiszolgáló rendszer. Széles látószögű, nagyon világos panelű, jó látószöggel (170 ° / 160 °) ellátott, a kontraszt 1000:1, a fényerő akár 250 cd / m2. Beépített sztereó hangszórókkal is ellátott. Az vezérlőelemek az oldalán találhatók, így azok nem láthatók az ügyfél pozíciójából, ezért nem hatnak zavaróan. Hála a 100 mm-es VESA szabványnak a monitor falra is erősíthető. Az ELO márka garantálja a minőséget és a megbízhatóságot, amely elengedhetetlen a hosszútávú használatra.
A kijelző fokozott tartóssággal gyártott, és biztosítja a hosszú élettartamot még igényes mindennapos munkával is. A professzionális IntelliTouch Plus technológia kihasználásával lehetővé válik egy vagy több érintés egyidőben. Az üveg érintőfelülete nagyon ellenálló a karcolásokkal szemben. A kommunikáció az érintőfelülettel USB porton keresztül történik. Ezen kívül ki lehet használni az analóg VGA és a digitális DVI bemenetet is. A LED technológia sokkal gazdaságosabb, mint más típusú megvilágítás, és lehetővé teszi a még vékonyabb panel kialakítását.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100g1d
Termékszám:  E107766

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20