Oldal frissítése

22" AOC I2280SWD

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

22" AOC I2280SWD

Monitort AOC vásárolt kis pénzt, és még mindig kap egy IPS panel megfelelő választ a legkülönfélébb igények. Amellett, hogy a szokásos irodai munka és az internet örömeit alkalmas a filmnézés. Nagyon szép is egy elegáns minimális kerettel, így biztosítva a tökéletesen képviselik a választott stílusban.

Legfontosabb jellemzők

  • Finom Full HD
  • Gazdag, valósághű színes kijelző
  • Minőségi kompromisszumok nélkül nézve szög
  • Anélkül képelmosódottság gyorsabb képalkotás
  • Klasszikus és modern VGA DVI
  • VESA támogatás

univerzálisan alkalmazható

A képernyő egy modern LED háttérvilágítás és a gyors 5 ms válaszidő a használatát, amennyire csak lehetséges. Mivel minden panel IPS panel reális színvisszaadás, kiváló 1000: 1 kontraszt és torzításmentes képminőség ha oldalról nézve, így meg lehet nézni, hogy bárhol, és az ügyfelek, barátok vagy családtagok.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK214i29a
Termékszám:  I2280SWD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15