Oldal frissítése

LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory

LEGO hiszem tényleg mindenki számára, még a rajongók a kultikus sorozat The Big Bang Theory. Amikor ez a két világszerte népszerű kérdés szövetkeztek, létrehozta ezt a csodálatos készlet Leonard és Sheldon nappalival, távcső, fehér táblák, kitett egy modell a DNS és a különböző díszítések, vagyis a legátfogóbb adatokat és mind a hét számok. Építeni, és ez rajtad múlik, hogy kiteszed vagy benne, akkor játszani a barátaival a kedvenc jeleneteket a sorozatból. Az egyes darabok, amelyek ebben a készletben 484, tökéletesen illeszkedik egymáshoz és az épület válik egy nagy móka.

legfontosabb jellemzői

  • LEGO ötletek minden korosztály számára
  • A rajongók a sorozat elmélete nagy remegés
  • Leonardo és Sheldonův nappali
  • Minden részletet a show
  • Minden hét fő karakter, mint minifiguránk
  • Darabszám 484

A csomag tartalma:
7 minifigurát - Leonard, Sheldon, Penny, Howard, Raj, Bernadette és Amy
nappali Leonard és Sheldon mind ikonikus elemeket a sorozat, beleértve távcsövek, fehér táblák, kitett egy modell DNS és különböző dísztárgyak
füzet a tervezők és népszerű amerikai szappanoperában

Kód:  LO1111a
Termékszám:  5702015518895
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10