Oldal frissítése

21" EIZO FlexScan S2100-K

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21" EIZO FlexScan S2100-K

Professzionális LCD panel ultra vékony kerettel és nagy kijelzővel, amely fotószerkesztéshez és DTP munkákhoz ideális. Az olyan páratlan paraméterek mellett, mint például a 1000:1 kontrasztarány vagy a nagyszerű 178°/178°-os látószög, ez az LCD monitor OVERDRIVE technológiával rendelkezik, amely felgyorsítja a lassú képpontváltást, ezzel növelve a válaszidőt, így jelentős javulást eredményez a gyorsan mozgó tárgyakat ábrázoló képek élességén. A tökéletes képhez nagymértékben hozzájárul a belső 10 bites színfeldolgozás is, amely biztosítja a pontos színmegjelenítést és a kiváló tónus átmeneteket a legfényesebb és legsötétebb tónusok között, "összemosódás" vagy "csíkozás" nélkül.

A nagyon vékony keretnek köszönhetően nem sok helyet foglal el az asztalon, és több monitoros rendszerek számára is alkalmas. A maximális kényelemet munka közben a pozícionálható állvány biztosítja, amely lehetővé teszi a monitor bármely irányba történő állítását, pozicionálhatod a magasságát és függőlegesen is elforgathatod (portrait mode). A számítógéphez csatlakoztatásához analóg VGA és digitális DVI bemenettel rendelkezik, valamint USB 2.0 hub is található rajta. A TCO 03 ergonómiai szabvány garantálja a felhasználó kényelmét és biztonságát.
További információ:


Képpont mérete:
0,270 mm
Kontraszt:
1000:1
Betekintési szög:
Vízszintes: 178°
Függőleges: 178°
Pozícionálás:
Forgatás / döntés: oldalra 35°, felfelé 40°
Magasságbeállítás/elforgatás: 82 mm / 90°

Szabványok:

TCO 03

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1600 × 1200

Szín

Szín Szürke
Kód:  WL560c
Termékszám:  S2100-K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20