Oldal frissítése

21.5" NEC MultiSync LED EA224WMi, fekete

4,7 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" NEC MultiSync LED EA224WMi, fekete

NEC MultiSync EA224WMi monitor kiváló IPS technológiát használ, azaz modern, gazdaságos és hatékony LED-es háttérvilágítással van ellátva. Minden eddiginél élethűbb színeket kínál, beleértve finom átmenetek megjelenítését is. Rugalmas, elforgatható állványa teljesíti minden kívánságod. Nagyon alacsony energiafogyasztása, Full HD felbontása (1920 x 1080), különösen alkalmassá teszi a filmek és multimédiás tartalmak megnézésére. Széles látószöggel rendelkezik, 178 fokban vízszintesen, és függőlegesen. Megfelelő válaszideje, ideális választássá teszi játékra, vagy akár a leggyorsabb dinamikus jelenetek megtekintésére is.
Akármilyen csatlakozási módszert is választasz, a monitor készen áll rá. DisplayPort, DVI, HDMI, VGA, könnyen hozzáférhető, oldalsó USB és fejhallgató csatlakozók is rendelkezésedre állnak. Beépített hangszórói remek, 2x 1 wattos kimeneti teljesítménnyel bírnak.


Energiatakarékosság

A monitort megpakolták modern technológiákkal, és így jelentős mennyiségű energiát takarít meg. A környezeti fényérzékelő automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. A Human Sensing funkció reagál a távollétedre is, és azonnal készenléti üzemmódba kapcsolja a kijelzőt. Amikor pedig visszaülsz a monitor elé, aktiválja a normál üzemmódot. 



Ergonómia mindenek felett

A hatékony munkavégzéshez kiváló képminőségre, és rendkívül rugalmas ergonómiára van szükség. Ezért, a NEC monitorok magassága állítható, dönthetők, oldalra billenthetők és függőlegesen 90 fokkal elforgathatók (pivot). Így a munkában hosszú használat alatt is maximális kényelmet élvezhetünk. Modern designja, és szokatlanul keskeny kerete egy csomó helyet spórol meg neked az asztalodon. A munkafelületed így áttekinthetőbb, és rendezettebb lesz.


Műszaki adatok:
Kijelző:
Képpont méret: 0,247 mm
Képarány: 16: 9
Kontrasztarány: 1000: 1
Dinamikus kontrasztarány: 25000: 1
Látószög (vízszintes / függőleges): 178 ° / 178 °
Fényesség: 250 cd / m2
Színek száma: 16,7 millió
Csatlakozók:
1x DisplayPort
1x DVI-D
1x HDMI
1x VGA 15 tűs D-Sub
1x 3,5 mm-es audio kimenet
4x USB
Állvány:
Dőlésszög: -5 és 30 °
Forgatás: -170 és 170 ° jobbra / balra
Vertikális forgás: 90 fok (pivot)
Magasságállítás: 130 mm
Speciális jellemzők:
Human Sensing, automatikus beállítás, Sync kontroll, DW mód, Öko mód
Intelligent Power Managment, színhőmérséklet vezérlés, Elalváskapcsoló
USB hub
Beépített hangszórók (2 x 1W)
Tanúsítványok:
EPEAT Gold, CE, TÜV GS, TÜV / Ergonómia, ISO 9241-307 Class 1, TCO 5.2, Energy Star 5.0

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN273l1
Termékszám:  60003336
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15