Oldal frissítése

21.5" LG 22MT48VF

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" LG 22MT48VF

A mindennapi munkára az irodában, vagy a szabadidős multimédiás élvezetekre a 21,5 " LG monitor elegáns fekete kivitelben, egy tökéletes kombinációja a TV-nek és a számítógép monitornak. A beépített TV tuner biztosítja, hogy kedvenc műsorait közvetlenül a számítógép képernyőjén élvezheti. Ez egy csomó helyet megtakarít mind az irodájában és az otthonában, mert csak egy készülékre van szüksége mindenhez. 

Legfontosabb jellemzők

  • Számítógép monitor beépített TV tunerrel
  • Támogatja a közelgő DVB-T2 (H.265 / HEVC)
  • Filmek lejátszása USB 2.0-ról vagy külső tárolóról
  • Kifinomult Full HD képek maximálisan élethű színekkel
  • A játékok élvezete a teljes játék üzemmóddal

A kép, amely behúz

A készülékét a monitorhoz kapcsolhatja HDMI csatlakozón keresztül vagy SCART kábellel. Médialejátszás memóriakártyáról vagy más külső tárolóról nem probléma az USB 2.0 porttal. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket, amelyről szeretne lejátszani és élvezze az éles képeket Full HD felbontásban (1920 × 1080), és a legpontosabb színekkel, amelyek elmerítik a képernyő akciójában. A minőségi IPS kijelzővel és a széles betekintési szöggel szinten akárhonnan nézheti a kedvenc filmeit a szobában, anélkül, hogy egy pillanatról is lemaradna. Hogy elcsípje a kedvenc TV műsorait, a beépített TV tunerrel gyorsan válthat a televíziós adásra. 

Filmek és játék

Az LG TV-monitor azonban nem csak a filmek és tévéműsorok nézésére van. Nem felejtettük el számítógépes és konzolos játékok szerelmeseit. A játék móddal képes akármikor átváltani a televíziót és élvezheti a professzionális játék körülményeket. DAS mód (Dynamic Action Sync) megakadályozza késéseket a gyors játékokban, így biztosítva a simább játékot. Játék üzemmódban beállíthatja a fekete színt, amivel megvilágosíthatja az alacsony szürke árnyalatot, így könnyen megtalálja az összes ellenségét a legnagyobb sötétben rejtőzve is. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK010q3a
Termékszám:  22MT48VF-PZ.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05