Oldal frissítése

21,5" LG 22MT48DF Monitor TV tunerrel

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5" LG 22MT48DF Monitor TV tunerrel

A 21,5 hüvelykes, elegáns fekete LG monitor, amely kombinált  TV és számítógép monitor egyben, kiváló választás a mindennapi munkához vagy a szabadon használható multimédiás használathoz. A beépített TV tunernek köszönhetően a számítógéped monitoráról élvezheted a kedvenc műsoraidat, rengeteg helyet megspórolva ezzel az irodádban, vagy akár az otthonodban.

Legfontosabb jellemzői

  • Számítógép monitor beépített TV tunerrel
  • 21,5 hüvelykes kijelző
  • USB 2.0 vagy USB-s külső tároló
  • Full HD az élvezetesebb képmegjelenítésért és a valósághű színekért
  • Játék mód

Hihetetlen kép

Az eszközeidet HDMI porton vagy SCART kábelen keresztül a monitorhoz csatlakoztathatod. Az USB 2.0 portnak köszönhetően a multimédiás tartalmakat pendrive-on vagy más külső tárhelyen keresztül is lejátszhatod, probléma nélkül. Csak csatlakoztasd az eszközt, amelyről le akarsz játszani valamit, és élvezd az éles Full HD (1,920 x 1,080) felbontást, és a maximális színvisszaadást, amely csak megjelenhet egy képernyőn. A magas minőségű IPS kijelzőnek köszönhetően széles látószögben lehet részed, így nem fogsz lemaradni a kedvenc filmed egyetlen apró részletéről sem, akárhonnan nézed is a képernyőt. Ha nem akarod elszalasztani a kedvenc TV műsorodat, akkor a beépített TV tunert imádni fogod, ugyanis automatikusan bekapcsolja a monitort a műsor kezdetekor.

Filmek és játékok

Azonban az LG TV monitor nem csak filmek és TV műsorok nézésére alkalmas: a gyártó a számítógépes és konzol játékok szerelmeseiről sem feledkezett meg. Számukra a játék mód a megfelelő, amelybe bármikor átkapcsolhatsz a TV módról, amikor csak professzionális játékos feltételekre van szükséged. A DAS (Dynamic Action Sync) mód megelőzi a gyors játékok során előforduló képszaggatást, miközben még gyorsabb játékot biztosít. A játék mód alkalmazásával a fekete szín beállításain is változtathatsz: a Black Stabilizer funkció még éjsötét környezetben is tökéletes látás biztosít, automatikusan érzékelve a legsötétebb területet és világosabbá téve azt, hogy megtalálhasd a sötétben rejtőző és támadásra készülő ellenséget.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK010q3
Termékszám:  22MT48DF-PZ.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05