Oldal frissítése

21,5 "LG 22M37A

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5 "LG 22M37A

Monitor sorozat M37A értékelem a design és a festés, amely elsősorban a tartalmak gyors élesség és nagy kontraszt fokozatosság részletesen. Ez egy ilyen sokoldalú monitor szélesvásznú aránya, amely tökéletesen hasznosítható sikerfilmek és sorozatok. De nem is lejátszásakor probléma gyors ütemben, amely megtartja képek is élesek gyors mozgást a képernyőn.

legfontosabb jellemzői

  • Szélesvásznú arány ül filmek és sorozatok
  • Megőrzi éles képek, még játékok
  • A kontrasztos színek, az árnyalatok
  • Matt felületi tükröződést mérsékeltek
  • VESA állványok és tartók

Érdekes panel is matt felület, ellentétben a fényes felület minimálisra csökkenti. Ez különösen fontos, ha figyelembe, egy napsütéses napon, amikor nem kell, hogy húzza az ablakot látni. Monitor korszerű LED háttérvilágítás teszi, hogy jelentősen csökkenti a fogyasztást, miközben elérése könnyebb magas kontrasztarány és egyéni Színkivonatok.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK010m4
Termékszám:  22M37A-B.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20