Oldal frissítése

21,5" Lenovo Tiny in One fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5" Lenovo Tiny in One fekete

Ez a letisztult dizájnú minőségi monitor könnyen az asztalod középpontjává válik. Nem csak szakembereknek, hanem egyszerű felhasználóknak is jó választás. A nagy, 21,5 "-os kijelzőnek köszönhetően bőséges helyet kínál a hatékony munkához, több ablakban egyszerre. A fejlett IPS panel LED háttérvilágítással és Full HD (1920 x 1080) felbontással pontos színeket és magas kontrasztot biztosít. Élvezd a kiemelkedő képminőséget minden oldalról, hála a kiváló látószögnek.

Legfontosabb jellemzők

  • Full HD felbontás
  • Modern, IPS képalkotó technológia
  • Állítható állvány
  • Lenovo Tiny PC kompatibilis 
  • Alacsony fogyasztás

Monitorból számítógép

A legnagyobb előnye ennek a képernyőnek, hogy kompatibilis a kompakt, de nagy teljesítményű Lenovo Tiny PC-vel, ami a látszólag hétköznapi monitort hirtelen egy komplett számítógéppé varázsolja. Természetesen a két USB 3.0 portról, fejhallgató-csatlakozóról és a hangszóróról sem szabad megfeledkezni. A képernyő állványának magassága állítható, 35°-ig dönthető hátra,  vagy elfordítható portré módba a maximális kényelem éredekében.

Kompatibilis a következőkkel:
Tiny M900, M700 Tiny, Tiny M600, M93 / p Tiny, Tiny M83, M73 Tiny, Tiny M53, Chromebox

Védi a környezetet

Ez a monitor a tökéletes kiegészítője bármilyen számítógépnek. Függetlenül attól, hogy elsődleges vagy másodlagos monitorként használod, nem fog csalódást okozni. A minőségét növeli a környezettudatos gyártás, mely számos minősítéssel rendelkezik. Ezek közé tartozik az Energy Star 7.0, TCO Display 7.0, TCO Edge-Display 2.0, EPEAT Gold és még sok más. Ez alacsony fogyasztást eredményez, és minimalizálja a környezetre való terhelést.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e3i8
Termékszám:  10LKPAT6EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20