Oldal frissítése

21,5" Lenovo ThinkVision T2220 - fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5" Lenovo ThinkVision T2220 - fekete

A Lenovo ThinkVision T2220 egy 21,5 hüvelykes monitor, amely nagyszerű ár-érték arányt képvisel bármilyen felhasználáshoz. Megbízható minőség, klasszikus design és részletgazdag Full HD felbontás (1920 x 1080), amely alkalmassá teszi a rendszeres, egyszerre több ablakban is zajló irodai munkához. Ha ez még nem győzött volna meg, akkor további plusz egy érv, hogy a monitor kiváló színvilággal és ennek megfelelő élességgel is rendelkezik.
A monitort klasszikus analóg VGA (D-Sub) vagy digitális DVI-D csatlakozóval kapcsolhatod a számítógéphez.

Környezetbarát

A monitor tökéletes kiegészítője bármilyen számítógépnek. Függetlenül attól, hogy fő megjelenítő eszközként vagy egy második monitorként használod, soha nem okoz csalódást. A monitor egész sor környezettudatossággal kapcsolatos tanúsítvánnyal is büszkélkedik (Energy Star 6.0, TCO Display 6.0, TCO Edge-Display 2.0, EPEAT Gold és még sok más). Ennek eredménye az alacsony energiafogyasztás, és a minimális környezeti hatás.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e3h6
Termékszám:  61A3HAT1EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15