Oldal frissítése

21.5" iiyama ProLite XB2283HSU-B1DP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" iiyama ProLite XB2283HSU-B1DP

Ez a monitor igényes felhasználók számára készült, akik nincsenek megelégedve a hagyományos TN paneles kijelzőkkel. A VA LED panel nagyobb kontraszt arányt, egyenletes színvisszaadást és jobb betekintési szöget kínál, így a monitor képszerkesztési feladatokra is alkalmas. A 21.5" képátlójú Full HD felbontású kijelző megfelelő azon felhasználók számára, akik egyszerre több ablakkal dolgoznak párhuzamosan. Hasonlóan hasznos bármilyen más feladat végzésekor, beleértve a CAD programokkal, DTP munkaállomással, grafikai programokkal való munkát. Az Advanced Contrast Ratio automatikusan beállítja a kép kontrasztját és élességét a bemeneti jel függvényében, ami különösen fontos játék vagy filmnézés közben.

Legfontosabb jellemzői

  • Átlátható 21,5"-os Full HD felület
  • Pontos és következetes színvisszaadás
  • ACR funkció a rendkívüli vizuális élmény érdekében
  • Hatalmas kontrasztarány (jellemző 3000: 1)
  • Állítható magasságú állvány
  • PIVOT funkció
  • Alacsony energiafogyasztás (19 W)

Együttműködik veled 

Az elegáns állvány lehetővé teszi, hogy egyéni igényeid szerint dönthesd előre vagy hátra a kijelzőt, sőt a Pivot funkció lehetőé teszi a monitor 90 fokos elforgatását. Az hangosításról 4W-os beépített hangszórók gondoskodnak. A beépített 2 portos USB elosztó segítségével különböző készülékeket csatlakoztathatsz a számítógéphez, lehet az külső merevlemez, egér vagy digitális fényképezőgép. A LED háttérvilágítás használatával jelentősen csökkent az energiafogyasztás, ami az alacsonyabb villanyszámlán is megmutatkozhat. Különösen akkor, ha a mindennap és hosszú ideig nézed a monitoron megjelenő pompás képet.

További információk:

Talapzat:
Bedőlés: 22 ° Max 5 ° lefelé
Forgatás: 45 ° balra, 45 ° jobbra
Magasság állíthatósága: 130 mm
Pivot: 90 °

Kód:  WA827m1
Termékszám:  XB2283HSU-B1DP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10