Oldal frissítése

21.5" iiyama ProLite TF2234MC-B3AGB MultiTouch

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

21.5" iiyama ProLite TF2234MC-B3AGB MultiTouch

A ProLite TF2234MC-B3AGB LED monitor 21,5"-os érintőképernyőt kínál. Az 1920 x 1080 képpontos felbontás alkalmassá teszi grafikus programokkal való dolgozáshoz, valamint jó minőségben való filmnézéshez. A monitor Anti-Flicker technológiával büszkélkedhet, amely megakadályozza a képernyő csillogását közvetlen fényhatás esetén is. A monitor látószöge 89°, így alkalmas fényképek szerkesztésére is.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern megjelenés és kialakítás
  • Nagy felbontású kép
  • Monitor széleskörű beállítási lehetősége
  • Csillogásmentes felület
  • VESA állvány
  • Kijelző fényerő: 350 cd/m2

LED érintőpanel

A monitor érintőképernyővel rendelkezik, amely megkönnyíti a napi munkát. A jó láthatóságot a LED panel nyújtja, amely biztosítja az egyenletes képmegvilágítást és energiát takarít meg működés közben. A monitor frissítési rátája maximum 75 Hz. A gyors, 8 másodperces válaszidő éles képet biztosít.

Falra szerelhető

A kellemes 1000:1 kontrasztarány sima átmenetet biztosít az egyes színek között. A felhasználó kényelméről a VESA állvány gondoskodik, amelynek köszönhetően a monitor falra szerelhető. Videojel csatlakoztatásához egy szabványos D-Sub csatlakozó, VGA, HDMI, vagy DVI-D áll rendelkezésre.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA895c51
Termékszám:  TF2234MC-B3AGB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05