Oldal frissítése

21.5" iiyama ProLite P2252HS Protected

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" iiyama ProLite P2252HS Protected

Az LCD monitor nyilvános információs kioszkhoz ajánlott. Alkalmazható mint interaktív bemutató vagy hirdetési eszköz. Állóképessége a közszolgálatra van kialakítva. A merev váz 2mm-s biztonsági edzett üveggel párosítva minden bizonnyal a fő hajtóereje hosszú életének a nyilvános térben. A 8H felületi keménység ellenáll a nyomásnak és a karcolásoknak. Alkalmazható az oktatásban, a kiskereskedelemben és az ipari térségekben.
Arra is gondoltak, hogy az eszközhöz elegendő legyen egyetlen forrás. Nem hiányzik a többféle modern bemenet, beleértve a HDMI-t és a megfelelő erejű hangszórókat a jó hangkíséret biztosításáért. A szélesvásznú Full HD felbontás, 5 ms-os válaszidővel tökéletes a multimédia információk szolgáltatására. A nagyon népszerű és praktikus VESA tartók segítségével az LCD monitor többféle módon a falra rögzíthető. A nem kívánt egyének ellen a monitor Kensington zárral van ellátva.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA827k
Termékszám:  P2252HS-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20