Oldal frissítése

21.5" iiyama ProLite E2283HS

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" iiyama ProLite E2283HS

Elegáns, 21.5"-os LCD monitor Overdrive technológiával, amely 2 másodperces válaszidővel és lenyűgöző dinamikus kontraszttal büszkélkedhet. Az élénk színek, az optimális fényerő- és kontraszt beállítások, valamint a színbeállítások biztosÍtják a nagyszerű végeredményt. Ezek a paraméterek és a Full HD felbontás kombinációja alkalmassá teszik a monitort filmek magas minőségű lejátszásához, számítgépes játékokhoz, valamint kép- és videoszerkesztéshez. Irodai monitorként és otthoni multimédiás monitorként is megállja a helyét.
A video és audio kimenet minőségét a digitális HDMI csatlakozó növeli. Előnye nem csak abban rejlik, hogy jobb jelátvitelt biztosít, mint a DVI, hanem abban, hogy képi anyag meleltt audio anyag átvitelére is képes. A monitor keskeny keretében hangszórók bújnak meg. A monitor környezetbarát, hiszen a  négy lámpát használó hagyományos CCFL LCD helyett, modern LED háttérvilágítással rendelkezik. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA826r3
Termékszám:  E2283HS-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15