Oldal frissítése

21.5" HP ProDisplay P223a

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" HP ProDisplay P223a

HP Pro számítógépének tartalmát megfelelően mutathatja be egy nagyméretű, 54,6 cm-es (21,5 hüvelykes) képátlójú FHD képernyőn a HP ProDisplay P223a monitorral. A karcsú kijelző rendkívül kedvező áron biztosít alapvető bemutatófunkciókat és kiterjedt csatlakozási lehetőségeket, így elősegíti a megfelelő üzleti teljesítmény fenntartását.

Figyeljen!

A kijelző sztereó hangzást nyújt – nincs szükség külső hangszórókra! A hang DisplayPort™-kapcsolaton vagy szabványos audiocsatlakozón keresztül továbbítható, így további eszközök vagy kábelek nélkül is kiváló hangzásban lehet része.

Lenyűgöző képminőség

Az 54,6 cm (21,5 hüvelyk) képátlójú, 1920 x 1080 képpont felbontású, 3000:1 kontrasztarányú képernyőn minden tartalom éles képminőségben élvezhető1. A 178 fokos betekintési szög révén mindenki nagyszerűen rálát a képernyőre.

Nagy sebességű csatlakoztatási lehetőségek és FHD képminőség

A DisplayPort™-kapcsolat lenyűgöző FHD képminőséget, rendkívül gyors grafikus frissítést és élénk színeket biztosít, és több kijelző csatlakoztatását is támogatja egy számítógéphez. A VGA-csatlakozó kompatibilitást biztosít a régebbi eszközökkel.

Hatékony, egyszerűen kezelhető munkaterületet hozhat létre

A HP mini asztali számítógépet, a HP Chromebox eszközt és a meghatározott HP vékonyklienseket közvetlenül a kijelző mögé csatlakoztathatja.2 A beépített tápellátási és kábelrendező funkciókkal rendezetten tarthatja munkaterületét.

Szolgáltatások

Intelligens energiahasználat

Az ENERGY STAR®, TCO és EPEAT® Gold minősítésű intelligens, energiatakarékos és alacsony halogéntartalmú3 kialakításnak köszönhetően csökkentheti energiafogyasztását és költségeit.4

Előre tervezhet

Vállalatszerte telepítheti ezt a globális terméksorozatú kijelzőt. Stabil életciklust és legalább egyéves élettartamot biztosít, és világszerte elérhető.

Bárhol elhelyezheti

Értékes munkaterületet szabadíthat fel a 100 mm-es VESA rögzítési lehetőségeivel5, beleértve a HP állítható dupla kijelzőállványt, amely két kijelzőnek ad helyet egyetlen állványon.

Tegye teljessé a képet

A kifejezetten a kijelzőhöz tervezett lehetőségekkel5 teljes körű megoldást alakíthat ki.

Oszd meg és uralkodj

Saját munkaigényeinek megfelelően tervezheti meg képernyőjét a HP Display Assistant szoftver segítségével, amely lehetővé teszi a képernyő felosztását, továbbá a kijelző illetéktelen leválasztásakor annak inaktiválásával segít megelőzni a kijelző ellopását.

Globális biztosítás

Nyugodtan alhat, mivel informatikai befektetését három éves normál korlátozott jótállás támogatja. A HP Care szolgáltatások6 igénybevételével a normál korlátozott jótállás által biztosított védelmet további lehetőségekkel bővítheti.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1007u5
Termékszám:  X7R62AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15