Oldal frissítése

21.5" HP ProDisplay P223

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" HP ProDisplay P223

Dolgozzon még hatékonyabban a HP ProDisplay monitorral, amely stílusos designt, könnyed munkamenetet és energiatakarékosságot kínál rendkívül vonzó áron. A 21,5" (54,6 cm) képátlójú Full HD felbontás élénk színekkel párosul, hála a modern VA panelnek. Az ENERGY STAR megjelölés garantálja a magas hatékonyságot, miközben minimalizálja az energiafogyasztást. 

Legfontosabb jellemzők

  • Csodálatosan megformált képernyőparaméterek
  • Tükröződésmentes kijelző
  • Modern DisplayPort és klasszikus VGA csatlakozás
  • Átméretezhető elkülönülő képernyőrészek (HP Display Assistant)
  • Energiatakarékos működés
  • Elegáns kivitelezés
  • VESA rögzítési lehetőség

Hatékonyan kihasználható munkaterület

Falra szerelhető konzolok használatával, amelyet a doboz nem tartalmaz, a HP Chromebox eszközt és a mini PC-t közvetlenül a kijelző mögé csatlakoztathatja, így helyet takaríthat meg, hogy ezentúl semmi ne hátráltassa a munkában. Ezenfelül az ügyesen beépített tápellátási és kábelrendező funkciókkal rendezetten tarthatja munkaterületét. A VESA rögzítési lehetőséggel falra vagy állványra is szerelheti a monitort. A HP Display Assistant segítségével igényeinek megfelelően feloszthatja a képernyőt.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1007u
Termékszám:  X7R61AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15