Oldal frissítése

21,5" HP ProDisplay P222va

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5" HP ProDisplay P222va

 

Dolgozz hatékonyabban a HP ProDisplay sorozat monitoraival, amelyek a stabil teljesítményt, a stílusos megjelenést, az egyszerű használatot és a környezetbarát működést ötvözik, mindezt igen kedvező árszínvonalon. A P222va modellt 54,6 cm képátlón Full HD felbontás, élénk színek jellemzik, és a modern Display Port csatlakozófelület segítségével egy számítógéphez több monitort is köthetsz. A VGA csatlakozó a régebbi eszközöket támogatja.

A VA technológia révén a kép akár 178 fokos szögből nézve sem veszít minőségéből. Az Energy Star tanúsítvány azt igazolja, hogy a monitor hatékonyan segít az energiaköltségek csökkentésében. A HP Display Assistanttal a képernyőt vállalkozásod igényeihez igazíthatod.

A munkaterület hatékony kihasználása

A külön beszerzhető csatlakoztató szerelvények segítségével a monitor hátuljához akár mini PC-t vagy Chromeboxot is csatlakoztathatsz, ez íróasztalodon kifejezetten helytakarékos megoldást jelent. Az ötletes kábelrendező segítségével a munkaterületen nem lesz rendetlenség. A VESA szabvány szerint a monitort akár egy dupla állványra is felszerelheted egy másik monitor mellé, így napi munkád során kétszer olyan hatékony lehetsz.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1007t
Termékszám:  K7X30AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20