Oldal frissítése

21,5 "HP 22xw

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5 "HP 22xw

A Hewlett-Packard a 1939 vezető technológiai és a vállalati kultúra és inspirálja a feltalálók és vállalkozók világszerte.

Élvezze a lenyűgöző kép

A HP Pavilion 22xw IPS LED háttérvilágítással ultra-széles látószöggel dinamikus kontrasztaránnyal és tanúsítás Technicolor. Ön állandó kép és állandó színt nézve szinte bárhol. Továbbá, tükröződésmentes felület megakadályozza a tükröződést és HP Fokozza + teremt éles képek fejlett zajcsökkentő. Vychutnáte si tak ostré, detailní zobrazení v rozlišení Full HD.
Egyedülállóan vékony profil illeszkedik szinte bárhol és veszi fel értékes helyet. Hála egy nagyon szűk keret is alkalmas csoportosítására több monitor egymás mellett. Állvány nyitott kialakítás WEDGE kényelmes hozzáférést biztosít a port, VGA és HDMI.

Csodálatos látószög

Megosztása folyamatosan magas színhelyesség képernyő IPS technológia és átlója 54,6 cm, mely egy varázslatos látvány szinte bármilyen szögből. Full HD kijelző felbontása (1920 x 1080) hihetetlen dinamikus kontrasztarányt nyújt Önnek lenyűgöző színekkel és tiszta képeket.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WP084f8
Termékszám:  J7Y67AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15