Oldal frissítése

21.5" HP 22er

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" HP 22er

A HP legvékonyabb monitorja

Az ultra-vékony, minimalista kialakítású HP 22er monitor keskeny kerettel és stabil állvánnyal rendelkezik. 21,5"-os IPS panel, amely éles és tiszta képeket kínál szinte bármilyen szögből. Ezenkívül a monitor alacsony teljesítményfogyasztással büszkélkedhet a magas képminőség ellenére.


A HP 22er monitor legfontosabb jellemzői

  • Széles, 21,5" átlós
  • Teljes HD felbontás (1920×1080 px)
  • IPS kijelző
  • Tükröződésmentes szűrő
  • Matt képernyő, napsütés esetén is jól olvasható
  • 7 ms válaszidő
  • 2× HDMI és VGA átalakítók
  • Technicolor tanúsítvány
  • Döntés: -5 és 25° között

IPS kijelző lenyűgöző színekkel

A fejlett IPS kijelző lenyűgöző részleteket, élénk és kiegyensúlyozott színeket kínál Full HD felbontásban, amelyek a 178 fokos vízszintes és függőleges látószögből kitűnően láthatók. Emellett a HP 22er monitor Technicolor tanúsítvánnyal rendelkezik, amely minden szempontból garantálja a színhűséget és színpontosságot.


Képjavító technológia

A HP Enhance+ technológia nagymértékben javítja a monitor képminőségét, és fejlett zajcsökkentéssel rendelkezik, amely így élesebb, fényesebb képeket eredményez. Ez a fejlett zajszűrő csökkenti az expozíciót, így a fényképeket, videókat és játékokat nagyobb élesség és részletgazdagság mellett tekintheted meg.


A felhasználó kényelme

A vékony keret széles látószöggel kombinálva lehetővé teszi több monitor egymás melletti csatlakoztatását minimális késleltetés mellett. Könnyen bővítheted a munkaterületed, így nagyobb kényelmet élvezhetsz nem csak munka, de szórakozás közben is. A HP My Display Smart alkalmazással a képernyő több ablakra is osztható, és ez a beállítás menthető későbbi felhasználásra is.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fehér
Kód:  WP084g4
Termékszám:  T3M72AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05