Oldal frissítése

21,5 "HANNspree HE225DPB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5 "HANNspree HE225DPB

Monitor HE225DPB származó HANNspree mindent, amire szükség van a minőségi megtekintésére multimédia, olvasás dokumentumok a mindennapi irodai munka és a játék elfogadható áron. Átlós kijelző 21,5 "LED-es háttérvilágítás, hogy a funkciók, mint a régebbi technológiák nagyobb dinamikus kontraszt és az alacsonyabb energiafogyasztás. Biztos, hogy kérjük, még a két beépített sztereó hangszórók alapvető hangrendszer.

A kitűnően felszerelt monitor kedvező áron

A minőségi vizuális élmény nem jó Full HD (1920x1080) együtt 16: 9, hadd élvezze minden pillanatban a játék közben és filmnézés. Ez hozzájárul a magas kontraszt, 40M: 1 és alacsony válaszidő 5 ms. Sőt, amellett, hogy a normál OSD beállítások közötti váltáshoz játék, film, PC és ECO.A monitor csatlakoztatása kész DVI vagy analóg interfész D-Sub (VGA).

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  HAN004a
Termékszám:  HE225DPB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20