Oldal frissítése

21,5" Fujitsu B22T-7 Pro

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5" Fujitsu B22T-7 Pro

Húzós munkához kiváló választás lehet a Fujitsu ezen irodai monitorja. Az ergonomikus kialakítás és a nagy nézőszögek azt eredményezik, hogy fáradtság nélkül dolgozhatsz akár órákig. Megbízható csatlakozást garantál a DVI, HDMI és az USB portokon keresztül. Az energiatakarékos működés és a LED hátsóvilágításos technológia dinamikus kontrasztarányt biztosít, amely kiválóan megfelel az irodai körülményeknek. Az állványt széles fokban lehet forgatni, valamint akár függőlegesen is el lehet mozdítani (pivot). Ennek köszönhetően akármivel is dolgozol, pont optimálisan fog állni. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy nézőszög
  • Energiamegtakarítás - ECO üzemmód
  • LED-technológia
  • Sokoldalú mozgathatási lehetőség 
  • Ergonomikus kialakítás

Gazdaságos munka

Az előre beállított ECO mód annak köszönhetően, hogy az iroda megvilágításához állítja a fényerőt, gazdaságossá teszi a működést. Ha mégis úgy gondolod, hogy erre neked nincs szükséges, csak nyomd meg a gombot, és visszatérsz a hagyományos beállításokhoz. A nyomtatóhoz, szkennerhez, billentyűzethez, vagy egérhez való csatlakozás érdekében négy darab USB 2.0 bemenet található rajta, valamint beépített hangszórók, amik kiválóan megfelelnek a munkahelyi környezetnek. 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Webkamera

Szín

Szín Fekete
Kód:  WF058b4d
Termékszám:  S26361-K1578-V160
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15