Oldal frissítése

21.5" ELO 2294L MultiTouch

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

21.5" ELO 2294L MultiTouch

Az ELO márka openframe kijelzői különböző intézmények számítógépes kioszkjaihoz alkalmasak. A kivételes képminőség vonzani fogja az embereket, és a pontos érintés-reakció kellemessé teszi a vezérlést. A minőségi kijelző lehetővé teszi, hogy kreatív módon mutasd be a szervezetedet és tájékoztasd az embereket egy olyan grafikával, ami megfelel a céljaidnak. A kijelző ellenállóképességének az alapja, hogy gyárilag le van zárva, így ellenáll a pornak és a folyadékoknak is, és ez mindennapi használat mellett is hosszú élettartamot nyújt.

Legfontosabb jellemzők

  • Full HD érintőképernyős kijelző információs kioszk felállítására
  • Élénk kép a magas fényáteresztésnek köszönhetően
  • Maximalizált vizuális szög (178°)
  • 10 pontos Multitouch a valódi interaktivitásért (2 pont az üvegen keresztül)
  • Átlagon felüli élettartam (MTBF 50 000 óra)
  • Elzárva a portól, szennyeződéstől és a folyadékoktól
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítású)

Minden helyzetben

Többféle érintőképernyős megoldás közül is választhatsz, az érintés mennyiségének igénye alapján. A Multitouch modell kiemelkedik a legújabb 10 pontos kapacitív PCAP 2GS technológiájával, így a vezérlése olyan, mint egy tablet esetében, valamint ideális interaktív környezetben való használatra is, ami felkelti minden korosztály figyelmét. Ezen felül a készülék textil- vagy latex kesztyűvel is használható, és IntelliTouch-csal is rendelkezik. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100g1nc
Termékszám:  E180249
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20