Oldal frissítése

21.5" ELO 2294L IntelliTouch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" ELO 2294L IntelliTouch

Az ELO kijelző alkalmas számítógépes kioszkok kiépítésére számos intézménynél.  A kép rendkívüli tisztasága vonzza a közelben lévő tekinteteket, és a pontos érintési válasz megkönnyíti a kezelőszervek kényelmes használatát. A kiváló minőségű megjelenítés lehetővé teszi, hogy kreatívan bemutathasd szervezetedet, és információkat nyújthass a célnak megfelelő grafikákban. A kijelző gyárilag védve van a por és egyéb szennyeződések ellen, hosszú távú, napi használatra tervezték.

Legfontosabb jellemzők

  • Full HD kijelző információs kioszk megszerkesztéséhez
  • Élénk kép a nagy fényáteresztésnek hála
  • Maximalizált látószög (178 °)
  • Egy-érintéses SAW alapú IntelliTouch
  • Hosszútávú élettartamra tervezve (MTBF 50 000 óra)
  • Por, szennyeződés és folyadékok elleni védelem
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítás)

Használható minden helyzetben

Több érintőképernyős megoldás közül választhatsz az érintőképernyős követelmények számától függően.  A Multitouch a legfrissebb PCAP 2GS 10 cellás kapacitású technológia alkalmas egy interaktív környezet kialakítására, amely minden korosztályt elkápráztathat. Képes érzékelni a textil és a latex kesztyűt is, az IntelliTouch kiváló minőségű felület-érzékelés által.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100g1nb
Termékszám:  E198034
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20