Oldal frissítése

21.5" Dell S2218M

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" Dell S2218M

Élvezze az éles Full HD képeket és a konzisztens, élénk színeket, széles látószögben. Az IPS technológiának köszönhetően mindegy, hol ül, bármilyen szögből kiválóan látszik a monitor. A Dell S2218M ezért a monitor minőségére nagyon igényes felhasználók választása.  A nagyon jó válaszidőnek köszönhetően még multimédiás szórakottató tartalmak lejátszásakor is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Elegáns megjelenésével és modern dizájnjával a számítógépasztal igazi ékessége.

Főbb termékjellemzők

  • Elegáns monitor ultravékony kerettel
  • A Full HD (1920 × 1080) felbontásnak köszönhetően részletgazdag és éles kép
  • Minden szögből élénk színek (IPS)
  • Villódzásmentes képernyővel, a káros kékfénykibocsátás szűrése
  • Környezettudatos és energiatakarékos

Szemet gyönyörködtető kialakítás

Minden egyes négyzetcentiméter a stílus jegyében készült. Az ultravékony keretnek köszönhetően szinte teljesen zavartalan, torzítás nélküli  látványt nyújt, és könnyen csatlakoztatható más monitorokhoz is, hogy együtt sok monitorból álló rendszert alkossanak.

Kíméli a szemet és a természetet

A Dell monitor elsődleges szempontja a gyakorlati használhatóság. A ComfortView funkció gondoskodik a villódzásmentes képernyőről és a káros kékfénykibocsátás szűréséről, kiiktatva azt a két tényezőt, amely miatt gyorsan elfárad a szem. A monitor a legújabb környezetvédelmi előírásokat figyelembe véve készült, és megfelel például az ENERGY STAR®, az EPEAT® Arany, a TCO Certified Displays, a China Energy Label, a CEL, a WEE, az ErP (EuP) és az E-Standby szabványoknak és protokolloknak.

Kód:  ADL22i23
Termékszám:  210-ALPJ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15