Oldal frissítése

21,5" Dell S2216H

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5" Dell S2216H

Az S sorozatú monitor vonzó megjelenéssel lett kialakítva, és az otthoni szórakozás élményét nyújtja. Az élményeket elmélyítheti a Full HD felbontásnak és főleg a felhasznált IPS technológiának hála. Élvezd a gazdag, pontos és következetes színeket, amelyek jól mutatnak bármely nézőszögből. A 2 × 3 W-os beépített hangszórók hangjukkal kiegészítik a látvány élményét anélkül, hogy helyet foglalnának az asztalon.

Legfontosabb jellemzői

  • Stílusos monitor minimális kerettel
  • Széles látószögű felbontás Full HD filmek, sorozatok nézéséhez, videó streaminghez...
  • Élénk színek minden szögből (IPS)
  • Beépített hangos hangszórók (2 x 3W)
  • A digitális HDMI-bemenet és klasszikus VGA
  • Környezetbarát módon előállított és energiatakarékos

Az asztal dísze

Jelentős előnye a tiszta, elegáns design klasszikus fekete bevonattal, amely beleillik bármilyen otthoni környezetbe. Az ultravékony keretnek köszönhetően maximalizálva van a megjelenítési felület a méretek növekedése nélkül. Fémes hatású állványa stabil, és megkönnyíti a monitor megdöntését a kívánt látószög alapján.

Alapvetően környezetbarát

A monitor a legújabb szabványoknak megfelelően és a környezetvédelem szabályozóeszközei alapján gyártott. A monitor PowerNap funkicóval van ellátva, amely csökkenti a képernyő fényerejét, vagy a monitort alvó üzemmódba helyezi, ha azt nem használja. Ez a Dell monitor arzénmentes üvegből készült, és higanymentes LED panellel van ellátva.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADL22f16
Termékszám:  210-AFYR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15