Oldal frissítése

21.5" BenQ GW2280E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" BenQ GW2280E

A(z) 21.5" BenQ GW2280E LCD monitor VA típusú panelt kapott. A(z) VA történetileg a drága IPS és a gyengébb TN között félúton helyezkedik el. A TN-típussal szemben ezek a kijelzők mélyebb feketeséget rajzolnak ki és és javítják a kontrasztot.

A(z) 21.5" BenQ GW2280E legfontosabb tulajdonságai

A(z) BenQ LCD monitor képátlója 21,5", 1920 × 1080 px felbontás mellett. Egy monitor 22"-os képméretig akkor lesz előnyös, ha csak olyan hétköznapi dolgokra használnád a monitort, mint például általános böngészés, esetleg internet banking. A kényelmes használatot befolyásolja a monitor 16:9 oldalaránya is. A szélesvásznú, hosszabb vízszintes oldalú monitorok közé sorolhatjuk, amelyek jobban használhatók képszerkesztéshez vagy játékokhoz.

A gamerek számára kifejezetten lényeges kérdés a látencia. A pontos meghatározás gyártónként eltérhet, de általánosságban elmondható, hogy a pixel újraszínezéséhez szükséges időt adja meg. A profi játékosok max. 5 ms válaszidejű monitort keresnek. A(z) 21.5" BenQ GW2280E 5 ms válaszidővel dicsekedhet. Alapvető jellemző a képfrissítési frekvencia is, vagyis az az érték, hogy egy másodperc alatt hányszor tudja átrajzolni a megjelenített képet. Ez a(z) LCD monitor 60 Hz frekvenciával operál, ami általában a nagyobb monitoroknál jellemző.

Mi mindennel lep meg a(z) 21.5" BenQ GW2280E

  • A(z) 16:9 képarány remek filmnézéshez
  • A lenyűgöző, 5 ms válaszidő kifizetődő a videojátékoknál

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT113e1m
Termékszám:  9H.LHDLB.FBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05