Oldal frissítése

21.5" BenQ GL2250HM

4,7 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" BenQ GL2250HM

A BenQ VZ2470H egy elegáns, 22 hüvelykes Full HD felbontású monitor beépített hangszórókkal és sokoldalú videóbemenettel. A kijelző felbontásának, kiegyensúlyozott kontrasztarányának és rövid reakcióidejének köszönhetően tökéletes filmnézésre (beleértve Blu-ray filmeket is), játékra vagy más multimédiás tevékenységekre. Az ultra-magas és természetesen dinamikus 12 000 000:1 kontrasztaránytól a kép rendkívül gazdag színekben és finom árnyalatokban.

Az LCD monitor a Senseye technológiával van felszerelve, mely segítséget nyújt a legmegfelelőbb képminőség kiválasztásában. A LED technológia erőteljes és hatékony háttérvilágítást tesz lehetővé, biztosítva a tökéletes képminőséget és az érzékelhető energiamegtakarítást a korábbi CCFL típushoz képest. A monitor DVI és HDMI bemenettel rendelkezik, de hagyományos D-Sub konnektorral is leet csatlakoztatni. 

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

VESA felfüggesztés 100×100
Kód:  WT114l51
Termékszám:  9H.L6XLA.DBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05